“Rrèzîköń 4 vjet bürg”/ Motra e Oltës paralajmëron pàdî për Luizin dhe tallet me të: Të blej shtëpi një herë të futi kokën

Mes informacioneve që Kiara mori nga jashtë në Prime-in e së martës, ishte edhe një titull në lidhje me një deklaratë të motrës së Olta Gixharit, Gerta Gixhari. Ajo kishte shprehur mendimin e saj për marrëdhënien Kiara-Luiz dhe për vijmësinë e saj jashtë, mendim i cili nuk i ka pëlqyer aspak Luizit. Para pak ditësh, […]

Continue Reading