3 deri 7 herë në javë, speci djeges permban elementin i cili zvogelon dhe lehteson shenjat e ketyre seemundjeve te njohura

Lajme

3 deri 7 herë në javë, speci djeges permban elementin i cili zvogelon dhe lehteson shenjat e ketyre seemundjeve te njohura Një sugjerim së fumdmi ka habitur të gjithë.

Bëhet fjalë për luuftën kundër kaancerit, që mund të luufftohet me spec djegës. Ky produkt ka shumë përfitime, dhe luufton kaanceerin, trajtimin e diiabetit, eliminimin e goditjeve në tru dhe zvogëlimin e dhimbjeve të kyçeve.

Speci djegës lehtëson shenjat e diabetit dhe mban insulinën në gjak. Përmban “kapsaicinë”, e cila i reziston inflamacionit dhe oksidimit dhe kontribuon në parandalimin e sëmuundjeve të kaanccerit.

“Kapsaicina”, që gjendet tek speci djegës, përmirëson shëndetin e zemrës. Ai luan një rol të rëndësishëm në eliminimin e rrezikut të mpiksjes së gjjakut dhe zvogëlimin e koleesterolit të dëmshëm në shtëpi.

Speci i kuq ndihmon në heqjen e gazrave dhe gazrave. Një ilaç natyral për humbjen e peshës sepse funksionon për të shty pur oreksin për periudha të gjata.

Speci i kuq është një perime anti-inflamatore. Specat dj egës ndihmojnë në trajtimin e ftohjeve, gripit dhe dhi mbjeve të fytit, për shkak të përmbajtjes së tyre të lartë të vitaminës C.

Vlen të përmendet se ka disa studime që kanë siguruar që rreth 500 mijë kinezë hanë ushqim pikant tre ose shtatë herë në javë dhe rezultatet zbuluan se ata jetojnë më gjatë. Edhe kanë 14% më pak gjasa të vd esin nga kaancceri, zemra dhe frymëmarrja.