A do kryente mardhènie me Kiarën në BB VIP? Luizi habit me përgjigjen: Jemi dakord…

Lajme

Mbrëmjen e djeshme banorët e “Big Brother VIP2” kanë realizuar lojën me pyetje dhe dënime, ku të dyja kanë qenë mjaft pikante.

Fillimisht ishin vetëm vajzat që e bënë këtë lojë, pasi Vëllai i Madh kishte organizuar një mbrëmje dedikuar vetëm për to. Por pasi ato kanë mbaruar, iu janë bashkuar edhe djemtë që e kanë nisur lojën.

Në një moment Krist Aliaj ka pyetur Luiz Ejllin “do bëje seks me Kiarën këtu, po të ishit të dy dakord?”.

“Jemi dakord, por jo këtu. Jo, kurrë edhe sikur të rrimë 3 vite këtu. Nuk e bëj dhe nuk ja kërkoj kurrë. As nuk e mendoj. Pavarësisht dëshirës dhe mendimeve”, tha këngëtari i njohur.