A ju ndodhë të qani shpeshë?Personat që preken për çdo gjë dhe qajnë, janë njerëz të veçantë dhe duhet t’i keni zili..

Lajme

Personat që preken për çdo gjë dhe qajnë, janë njerëz të veçantë dhe duhet t’i keni zili

Ata njerëz që preken për çdo gjë dhe qajnë, janë njerëz të veçantë dhe duhet t’i keni zili :O .. Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.Madje ka shumë rrethana që gjendja emocionale e njerëzve mund të jetë aq e ngarkuar, saqë e vetmja gjë që dëshirojnë është të qajnë.

Eskpertët e shëndetit shprehen se të qani është një nga gjërat më të shëndetshmë, çka demostron forcë dhe fleksibilitet.Sipas tyre njerëzit që nuk e kanë aspak problem të qajnë janë kategoria e njerëzve më të fortë. Ndoshta kjo tingëllon pak edhe si klishe, por në fakt është e vërtetë.

Njerëzit që qajnë vazhdimisht kanë këto tipare:–Janë shumë të aftë të kontrollojnë dhe të përballen me stresin;
– Të qarit është një shenjë që ju nuk jeni aspak të frikësuar për ndjesitë tuaja. – Të qarit tregon se një person është mjaftueshëm i fortë, sa të mos e vras mendjen se çfarë thonë apo mendojnë njerëzit.– Të qarit ju bën një njeri dhe mik më të mirë.Kështu që herën tjetër që ju ndjeni se doni të qani, mos e privoni veten.

Ata njerëz që preken për çdo gjë dhe qajnë, janë njerëz të veçantë dhe duhet t’i keni zili