Anna Piu Lëng Karote Çdo Ditë Për 8 Muaj Dhe Habiti Mjekët Nga Ajo Që I Ndodhi..?!!

Lajme

Kjo grua piu lëng karote çdo ditë për 8 muaj dhe habiti mjekët nga ajo që i ndodhi Ann Cameron ka një histori interesante. Në vitin 2012, Cameron iu nënshtrua një opera cioni për shkak të kanncerit në zorrën e trashë, që ishte në fazën e tretë. Pasi burri i saj humbi betejën me kaanncerin në mushkëri, ajo refuzoi kimi oter apinë. Ajo e tregoi historinë e saj në blogun chrisbeatsca ncer.com, aty ku njerëzit që i mbijetojnë kannncerit i tregojnë historitë e tyre.

Në këtë blog, ajo shkroi: “Në qershor të vitit 2012, u diagnostikova me kancer në zorrë dhe pasi e mora vesh këtë, refuzova kimi oter apinë. Çdo ditë fillova të ndjehem më mirë, por pas gjashtë muajsh, testet treguan se kan ceri ishte shpërndarë në mushkëri dhe kan ceri i zorrës së trashë kishte hyrë në fazën e katërt”, tregoi Cameron. Kështu, duke parë se trajtimet nuk po tregonin rezultat, ajo filloi të kërkonte metoda alternative për ta shëruar veten. Ajo gjeti historinë e një burri të quajtur Raplh Cole. Kur Cole ishte 26 vjeç, ai ishte diagnostikuar me kan cer të lëkurës. Sipas Cole, ai e shëroi veten duke pirë çdo ditë lëng të bërë nga 2.5kg karota.

Cameron vendosi ta provonte këtë metodë dhe filloi të pinte lëng karote në doza të ndryshme përgjatë ditës. Sipas saj, pas tetë javësh, testet mjekësore treguan se kan ceri kishte ndaluar së përhapuri, tuummoret kishin filluar të zvogëloheshin dhe enjtja në gjëndrën e saj limfatike ishte reduktuar, shkruan pergatit.com. Katër muaj pas kësaj, gjëndrat i ishin kthyer normalitetit dhe tum oret kishin vazhduar zvogëlimin. Pas tetë muajsh, skanimet CT treguan se kan ceri ishte zhdukur krejtësisht. Karotat janë përplot veti natyrale anti-kan cer dhe korateni ndihmon në ndalimin e krijimit të qelizave të reja të kan cerit.