Big Brother merr vendimin e papritur: Luizi, Armaldo dhe Kristi në nominim

Lajme

Ata u futën në të njëjtën banjë njëkohësisht, ndërkohë që një gjë e tillë nuk lejohet.

Për këtë arsye, Vëllai i Madh futi një zarf të zi brenda në shtëpi, i cili ndëshkonte tre banorët.

Për shkak se ata thyen rregullat, Vëllai i Madh vendosi që ata të tre të dërgohen në nominim.

Ne fakt sonte prisnim nje zarf te zi per banore te tjere qe kanë thyer rregullat por produksioni di te dali nga situata kur do qe disa banore ti mbaj brenda.