Big Brotherit i del situata jashtë kontrollit, dolën bllof para miliona shqiptarëve

Lajme

Pr oduksionit te big brother vip edhe njeher tjeter i ka dale situata nga duart e kesaj here ka qene Arbana Osmani ajo qe ka bere nje ga fe te madhe duke na treguar ate qe tashme te gjithe e dinim, qe eshte pr oduksioni ai qe vendos se kush del nga big brother dhe jo votat e publikut, se jane ata qe vendosin se kush eshte i pr eferuari e kush jo.

Pr oduksionit te big brother vip edhe njeher tjeter i ka dale situata nga duart e kesaj here ka qene Arbana Osmani ajo qe ka bere nje ga fe te madhe duke na treguar ate qe tashme te gjithe e dinim, qe eshte pr oduksioni ai qe vendos se kush del nga big brother dhe jo votat e publikut, se jane ata qe vendosin se kush eshte i pr eferuari e kush jo./Muhabetvipash