” Ça po bëhet aty” Cllevio porosit helikopter për Luizin në BBV, është më intelegjenti aty! (Video)

Lajme

Clevio personazhi vitit i cili njihet per livet e tija ne tiktok dhe zhurmben qe beri me noizyn

kete rradh mbeshtet Luizin dhe thot se do i dergoj nje helikopter qe ta marin vesh te gjith ne mbeshtetje te Luzit