CMENDET VLLAI I MADH , merr vendim final per LUIZ & KIARA Vendimi Cmend Publikun , Kjo Nuk Pritej FARE !!!!

Lajme

Ekziston një teori se intelekti njerëzor është si pendët e një palloi. Thjesht një shfaqje ekstravagante, me qëllim tërheqjen e një partneri.I gjithë arti, letërsia, pak Mozart, William Shakespeare, Michelangelo, Empire State Building, thjesht një ritual i përpunuar për çiftim.Ndoshta edhe nuk ka rëndësi se sa shumë kemi arritur, për një arsye kaq bazike.

or, sigurisht, palloi as që mundet të fluturojë. Jeton në pisllëk, duke çukitur insekte nga balta e duke e ngushëlluar veten me madhështinë e tij.S’ngjan kjo me fenomenin “Big Brother Albania Vip”, e posaçërisht me një situatë të krijuar mes dy prej banorëve të formatit, Luiz Ejllit dhe Kiara Titos?Të gjithë duket se janë kuriozë të kuptojnë se çfarë ka kaq të veçantë në raportin e këtyre të dyve, që nuk e gjen dot publiku në instanca të tjera.