Dea hap Kutinë e Pandorës dhe kjo ishte letra te cilen ia dha fshehurazi gjyshja Deas u filmua nga kamerat e shtepise (VIDEO)

Lajme

Deas i është dhënë mundësia që të hapën kutinë e Pandorës duke pasur mundësinë për një lajm të mirë dhe një të keq.

Ndërsa ajo ka marrë mundësinë që të takojë gjyshen e saj, në zarfin me lajmin e keq i është dhënë të bëjë një zgjedhje mes gjyshes së Kejsit dhe një të afërmeje të Maestros që e ka shumë për zemër.

Dea e ka takuar gjyshen e saj mes lotësh e cila i ka dhënë këshilla për të ngrënë dhe për të fjetur pasi është shqetësuar shumë për të.