Dea Mishel Në Gjendje Jo Të Mirë, Qan Me Të Madhe Dhe Kërkon Të Dalë Nga Shtëpia

Lajme

Situata të pazakonta po ndodhin në këtë Big Brother VIP. Konkurentët po vendosin një nga një të largohen nga shtëpia.

Pas Bledi Manes, mbrëmjen e djeshme, ditën e sotme ka kërkuar të largohet edhe Deamishel. Kjo për shkak se ajo ka patur një debat me Emirjonën dhe shkak është bërë lavatriçja.

Valbona largohet nga shtëpia e Big Brother Vip.Përmes një zarfi, Vëllai i Madh njoftoi largimin e Valbonës nga shtëpia. Largimi i saj i papritur ndodhi për shkak se ajo ka një familjar të shtruar në spital.

Në debatin e nxehtë mes Deas dhe Ermionës u përfshinë edhe banorët e tjerë. Ermiona i tha Oltës të mos bëjë rolin e “avokates” dhe të mos ndërhyjë kot në një bisedë që nuk i takon.

Armaldo i tha Ermionës që të qetësohet se nuk ka bërë ndonjë gjë të madhe që ka prekur rrobat e saj. Ai shtoi se janë 15 banorë në shtëpi dhe jo të gjithë i njohin rrobat e tjetrit.

Valbona nga ana tjetër, i kërkoi Ermionës të ulët dhe të qetësohet. Ajo i tha Ermionës të qetësohet dhe t’i tolerojë disa gjëra, pasi nuk mund të reagoi kështu ndaj kësaj gjëje.