Do T’ju Çudisi Arsyeja Pse Banoret U Hodhen Të Gjithë Në Pishinë…

Lajme

Banorët e Big Brother duket se e kanë hapur shpejt sezonin e plazhit për këtë vit.

Njeri pas tjetrit ata kanë sfiduar të ftohtin. Gjithsesi kjo në të vërtetë ka qenë një sfidë që jo të gjithë e dinë.

Në një moment Luizi ka folur me Maestron dhe i ka thënë se nëse gjithë banorët futen në pishinë, atëherë banorëve

të rinj ju hiqet imuniteti, nëse nuk hidhen, sikur edhe njëri të mos pranojë, sfida digjet dhe atyre iu shtohet edhe një javë tjetër imunitet.

Shumica janë hedhur dhe me i veshtiri qe nuk po e pranon eshte Bledi, te shohim si do e vendos a do te hidhet apo jo.