E dërgoi në nominim bashkë me Kristin dhe maestron, Olta vë duart në kokë kur dëgjoi Luizin

Lajme

Luizi kishte përpara “Kutinë e Pandorës”. Zarfi i bardhë thonte që atë e prisnin në oborr miqtë e tij më të mirë.

Ndërsa zarfi i zi thonte që ai mund të dërgojë tre banorë në nominim. Olta ka vënë duart në kokë kur e dëgjoi.

Luizi dërgoi në nominim Oltën, Kristin dhe Armaldon.Luizi u surprizua nga dy shokët e tij të ngushtë, Mario dhe Joni.