E fundit! Luizi eshte shtruar mbreme te spitali amerikan! Te shtunen pritet largimi i tij nga Big Brother? (Foto)

Lajme

Luizi prej ditesh ka qendruar i shtrire ne krevat, dhe nje nga arsyet qe te gjithe kemi menduar ka qene arsyeja e debatit te tij me Kiaren.

Por e verteta duket ndryshe, ai eshte shprehur se vu an nga Septilokoku, nje dhi mbje e forte me shume se migrena.

Ai ka qendruar shpesh te dhoma e rrefimit, ku ka marre mjekim nga mjeket e specializuar, por nuk ka qene e mjaftueshme.

Sipas nje informacioni Luizi ka shkuar diten e djeshme tek spitali Amerikan, per te bere disa analiza, e gjitha ka qene e fshehte.

Luizi nuk eshte rregjistruar ne spital, ka bere vizitat, dhe pritet qe deri te Shtunen, pra ne Prime, te dalin rezultatet e tij.

Produksioni i ka komunikuar qe nese rezultatet e tij nuk dalin mire, ai do jete i detyruar te largohet nga Big Brother.

Dhe kjo duket e besueshme, nga menyra si ai eshte shprehur, qe nese ia del te shtunen mos te largohet, te dielen ai do luftoje dhe do fitoje.

Urojme qe LUANI i Bigut te jete mire me shendet, dhe gjithcka te shkoje mire per te.