E rèńdé, Dea tàłł Luizin: “shpîkè ndonjë sèmûndjè tjetër se të ka mbaruar loja” (VIDEO)

Lajme

Dea Mishel u shpall si e preferuar dhe herë pas here ka tentuar ta vërë në lojë Luizin me batuta ngαcmuese por nuk i ka ecur.

E tillë eshtë edhe situata në videon më poshtë. Ajo i thotë tekstualisht: “të futem te dhoma e rrëfimit të kërkoj një libër mjekësie që të shpikësh një sëmundje tjetër se mos të ka mbaruar loja…”

Ajo vazhdon më tej: “mos do një gënjeshtër tjetër që të bësh lojën tënde të fortë që di vetëm ti”, thotë ajo duke ironizuar dhe i kthen kurrizin Luizit.

Luizi e kap fillin dhe i thotë pse flet me mua dhe shikon andej, apo u flet punëtorëve për këtë që the, duke nënkuptuar produksionin.

Në një video tjetër ku Dea sërish e ironizon duke i thënë se ka për ti dalë në ëndërr, Luizi nuk ia lë pa përgjigje. “Nuk ta them dot me fjalë se ka dënime, por po të shikoja ty në ëndërr do të ta thosha si do të shikoja…” i thotë ai dhe Dea nuk e vazhdoi më tej duke u tërhequr.

Sërish një batutë e Deas që i thotë a do ta votosh Kiarën kur të dalësh jashtë, ai i përgjigjet a do ta telefonojë Amosin ti tregojë si i hipi Shpatit. Edhe këtu Dea u tërhoq.

https://vm.tiktok.com/ZMYfuxeUv/