E turpshme: Perse Arbana dhe Zhaku donin ta nxirnin Luizin keq para publikut ne lidhje me Maestron. (Video)

Lajme

Ne prim-in e marte ndodhèn shumë skena që nuk u priten mire nga banoret por dhe nga fansat te cilet kuptuan lojen e keqe të Arbanes dhe Zhakut.

Loje e keqe quhet kur dikush thote dicka qe edhe pse jane ne kamera mundohen ti anashkaloje sipas deshires tij, dhe kjo ka ndodh me Arbanen dhe Zhakun te cilen ‘kryqèzuan’ Luizin ne lidhje me Maestron për lojen qe ju beri.

Kete javë ne nominim jane Kristi Luiz dhe Maestro ku ky i fundit u perfol pse Luizi e do jashte dhe ky ka thene qe e do deri ne finale.

Por e verteta eshte se ai nuk ka thene kete gje qe Arbana dhe Zhaku thonin se ai kishte thene.

Faktet flasin ne anen e Luizit ku bllóf ka dal Zhaku dhe Arbana. E turpshke por e vertete, perse donin ta nxierin keq Luizin. Shiko vidjon duke hap re.klà.mèn:

Shpresojme që mos te shohim me gjera te tilla vetem per ta ul Luizin.