Emocion i pafund, Filmoi veten duke qen nen rrenoja dhe jau la nje amanet familjareve…VIDEO

Lajme

Në një tërmet në Kahramanmaraş, Ai ishte nën rrënoja. Në atë kohë ai ka regjistruar testamentin e tij në telefonin e tij.
Duke ju drejtuar .Paguaj borxhin tim nëse vd.es”

Në një tërmet në Kahramanmaraş, Ai ishte nën rrënoja. Në atë kohë ai ka regjistruar testamentin e tij në telefonin e tij.
Duke ju drejtuar .Paguaj borxhin tim nëse vd.es”