Fama e Luizit kalon kufinjtë e Shqipërisë, nuk do e besonit dot se çfarë po ndodh në këtë

Lajme

Banori më i ri që iu bashkua shtëpisë mbrëmjen e djeshme, Bledi Mane, është bërë tema e diskutimit për disa nga banorët e shtëpisë, Armaldo, Kristi dhe Luizi nisën të diskutojnë planin e radhës.

Armaldo: Lider, si e ke planin sot?, Kristi: Ka ndryshuar shumë situata, duhet të bëjë një plan të ri. Atë jam duke menduar, Më pas dyshes i është bashkuar edhe Luizi, Luizi: A do e legenosim këtë?

Kristi: Me atë do merresh ti, Luizi: E di që ai ka ardhur për mua. Do të më zëvendësoj mua, Më pas Armaldo është shprehur se ai ka të drejtën e vetë për atë ç’ka do të bëjë por qe te tre jane pajtuar se Bledi ka ardhur vetem per Luizin.