Gjyshja e Kiares futet sonte në BBV?, dhe i ka nja “dy fjalë” me Luizin!

Lajme

Kiara dhe Luizi shpesh kane diskutuar per familjaret e tyre duke hamendsuar se si mund ta prisnin lidhjen e tyre familjaret e te dyve.

Ishte Luizi ai i cili tha se do donte ta takonte babain e Kiares njesoj si beri PM vitin e kaluar i cili brenda shtepise takoi babain e Sares.

Por Kiara i tha se me shume do donte qe Luizi ta takonte gjyshen e saj pasi ajo ka nje raport tejet te afert me te dhe se gjyshja e saj ka qene gjithnje mjaft kritike per partneret dhe lidhjet e Kiares

Produksioni do i beje nje surprize sonte moderatores duke i’a sjellur brenda shtepise gjyshen dhe pritet qe me te te takohet edhe Luizi. Se cka do t’i thot Luizit, mbetet te shihet ne vazhdim.