Historia E Dhìmbeshme E Familjes Dhe Binjakeve Që U Shua Nga Termeti….

Lajme

Avokati Uğur Uçurum (43), i cili h umbi jetén në shtëpinë e tyre të shkatërruar në Adana, të góditur nga tërmeti në Pazarcik, u varrós krah për krah me gruan dhe fëmijët binjakë.

Avokati Uğur Uçurum (43), gruaja e tij Gökçe Köse Uçurum (42) dhe binjakët e tij Yağız (10) dhe Yağmur (10)

Si rezultat i punës së kërkim-shpëtimit të kryer ditën e djeshme u gjetën trupat e nënës, babait dhe binjakëve të tyre. Trupat e familjes Uçurum, të cilët u dërguan në mórgun e spitalit, janë dorëzuar sot tek familjarët e tyre.

Arkìvolet e nënës, babait dhe binjakëve të sjellë në varrezat e Kabasakalit në rrethin e Çukurovës u vendosën krah për krah në gurin e musallës dhe falja e xhenazes u krye veçmas.