‘Ik o k*rve!’ Kristi ofe ndon keq Olten pas debatit, produksioni pritet te marre vendimin urgjent per ta…(VIdeo)

Lajme

jtesi, ku pjesmarres jane Kejsi, Kristi dhe Olta ne ambjentet e kuzhines ne Big Brother.

Kristi po gatuante dicka dhe Olta e ngacmon, dhe ky i kthehet asaj shume keq nder dhembe ‘Ik o K*rve’

Ishte Kejsi ajo qe i thote qe ppo kerkon te te mashtroje, por si situate ishte dicka me te qeshur.

Kristi i njohur per qetesine e tij, dhe qe e mban veten si njeri me moral, ketu e ka tepruar pa fund,

pasi ky lloj fjalori eshte i patolerushem, aq me pak ne nje shtepi ku dhe frymemarrja rregjistrohet nga kamerat.

Olta se ka degjuar fjaline e thene nga Kristi, por rrjeti po zien, dicka qe mund ta detyroje produksionin te marre masa.