Ja pamjet kur doktori filmohet me pacienten në ambulanc, të gjithe metën pa fjalë nga pamjet që u shfaqen..(Video)

Lajme

Jeta është një seri momentesh dhe kjo tashmë është një gjë e vjetër që dihet.

Mire,është shume e vertetë por disa momente jane me të cuditshme se të tjerat dhe sot do të hedhim një vështrim më të afërt.

Nga ato më të pashpjegueshmet për të parë nëse ne mund të kuptojme se cfare dreqin është duke ndodhur.

Duke vazhduar nga një shpetim i pabesueshem në një incident që sfidon gravitetin.

Le ti shohim 8 momente që nuk do t’i besonit nëse nuk do të ishin regjistruar.

Ju ftojm të shikoni videon minuta 8:7: