Kërcimi Super S,exy i Oltës dhe Bledi Manes që i Lëshon Goja Lëng

Lajme

Banorët po bëjnë prova për detyrat që u ka lënë vëllai i madh. Performancat e tyre do ti shikojmë në Prime të Shtunën.

Në videon Olta e veshur me një palë streçe leopard, bën lëvizje sènsuale dhe pas derës duket Bledi Mane.

Ai nuk e ka fshehur admirimin e tij për Oltën këto ditë brenda shtëpisë së Big Brother Vip.

Madje në disa video që qarkullojnë në rrjet ai është shprehur se do donte ta puthte.

Nuk e puth jo se ka frike burrin e Oltës por se sipas tij ajo ka disa barriera dhe një stature ndryshe.

Është rasti të thuhet se jo çdo gjë që fluturon, kapet dhe haet. Videoja flet vet.