Kiara kritikon sërisht Luizin dhe bën xhiron e rrjetit:”Sa hëngre o Luiz, vazhdo …”

Lajme

Në një çift normal të dashuruarish nuk ka vetëm puthje dhe përqafime.

Jemi të vetëdijshëm se në një lidhje,femra është ajo që kujdeset edhe për imazhin e mashkullit të saj.

Të njëjtën gjë po bën edhe Kiara që dëshiron më të mirën për të dashurin e saj dhe shpesh e kritikon për mirë por në rrjet njerëzit janë të irrituar me të.

E njëjta gjë ka ndodhur pasi një video e dyshes po bën xhiron e rrjetit.

Luizi ulet për të ngrënë dhe Kiara i thotë:

“Sa hëngre Luiz,vazhdo bëje barkun.O do ta heq unë ty atë bark ose ndryshe…”

Ndryshe çfarë Kiarita?