Ky maskarai…., Qetsori ‘shpërthen’ keq ndaj Luizit: Ça të bëj?

Lajme

Qetsori u tregoi Shpatit dhe Antonelës, se kishte pasur një “përplasje” me Luizit.

Ai u tha se i kishte shprehur Luizit që mund të dalë Sabiani nga shtëpia, sepse mund të gabojë për shkak të emocioneve, ndërsa ky i fundit kishte treguar këngëtarit.

Qetsori: Dy biseda bëra me Luizin dhe i thashë “do dali Sabi” dhe u mërzit, u kapëm.

Qetsori: I thashë Luizit mund të dalë Sabi sepse mund të gabojë për shkak se është I ngarkuar emocionalisht.

Antonela: Duke ia thënë ai ngarkohet edhe më shumë. Duhet të përpiqemi ta ç’ngarkojmë.

Qetsori: Po unë ia thashë Luizit dhe ai masakarai shkoi, ia tha. Ai më tha hajde këtu, shkova dhe i thashë që po.