Luiz Ejlli shumë hapa para produksionit, si i gjeti perseri numrin e hyrjeve tè reja..

Lajme

Luiz Ejlli ka arrit ne nje moment ku dhe vëllai i madh nuk po arrin ta ‘menaxhoj’ dotë dhe me kamerat që ka vendosur.

Nga shtepine me te madhe ka dal Sabiani dhe pas kesaj nje thyerje rregulli jan penalizuar Luizi Kristi dhe Maestro te cilet janë në nominim të shtunën.

Kjo gjë sipas Luizit ka qën strategji e tij që ti nxieri ata jë nominim sepse kutia e pandores nuk doli si e kishte imagjinuar. Shiko vidjon duke hap re.klà.mèn poshtë

Por me e bukur ishte se sot para primit Luizi ka thene se ne shtepi do futen 2 hyrje te reja per te plotesuar numrin brenda shtepise, dhe kjo ndodhi ku ne shtepi u futen 2 djem te rinj. Official.tekste

Me pak fjal Luizi eshte shume hapa në lidhje me lojen brenda shtepise ku dhe vellai madh nuk po e perballon dot gjithë këtë fam te tij te cilen e shfrytezon me hyrje te reja per të shtytur akoma me shumë lojën.