Luizi debaton keq me Qetësorin: Rri o shpirt se je vite larg shumë se as për 14 ‘Big Brother’ s’më kap

Lajme

Qetsori dhe Luizi nuk i kanë marrëdhëniet e mira. Mbrëmjen e djeshme kur Luizi po bënte batuta me theksin italian të Jorit pasi kjo e fundit po fliste për tatuazhin që kishte bërë Qetsori. Luizi nisi të ngac monte Jorin duke iu referuar fjalëve që ajo përdori, por Qetsori s ulmoi këngëtarin duke e marrë personale komentin e tij.

Këngëtari i tha ish fituesit të edicionit të dytë se nuk e arrin dot as me 14 edicione të Big Brother në vazhdim, dhe kjo nuk u prit mirë nga Qetsori.