Luizi i sëmurë, Olta bën gjestin e PAPRITUR për këngëtarin dhe i kthehet keq Kiarës: Ja kaq duhet të kishe bërë ti

Lajme

Luizi u mërzit së fundmi me Kiarën pasi kjo e fundit u tregua “e pandjeshme” ndaj tij që ishte sëmurë.

Ajo nuk u afrua as për ta pyetur “si je”, madje këngëtarit i tërhoqi vëmendje që moderatorja vazhdonte të “zgërdhihej”.

Kjo sjellje e Kiarës i bëri përshtypje dhe Oltës e cila i tha: Të qeshësh me lot është e tepërt.

Tani ti po qesh me dhimbjen e Luizit apo ça ke? Trego içik kujdes, 7 herë ta bëra me shenjë që është keq, një herë nuk ke ardhur ta pyesësh si je.

Më tej Olta përqafoi Luizin dhe i tha: Hajde të të puth içik te faqja. Aktorja e puthi dhe i tha Kiarës se kështu duhej ta përkëdhelte ajo.