Luizi ka qenë shumë sëmurë dhe Kiara nuk u kujdes për të, Olta: Hajde se të puth unë

Lajme

Luizi u mërzit së fundmi me Kiarën pasi kjo e fundit u tregua “e pandjeshme” ndaj tij që ishte sëmurë. Ajo nuk u afrua as për ta pyetur “si je”, madje këngëtarit i tërhoqi vëmendje që moderatorja vazhdonte të “zgërdhihej”.

Kjo sjellje e Kiarës i bëri përshtypje dhe Oltës e cila i tha: Të qeshësh me lot është e tepërt. Tani ti po qesh me dh imbjen e Luizit apo ça ke? Trego içik kujdes, 7 herë ta bëra me shenjë që është keq, një herë nuk ke ardhur ta pyesësh si je.

Më tej Olta përqafoi Luizin dhe i tha: Hajde të të puth içik te faqja. Aktorja e puthi dhe i tha Kiarës se kështu duhej ta përkëdhelte ajo.

Olta: Se pa Kiara, sa inat më erdhi. Olta: Se pe që e putha te faqja? Olta: Hë se të puth prapë (e puth) Olta: Ja kaq duhet të kishe bërë ti.

Loja siemeze, prova e javës nga Vëllai i madh ka ‘detyruar’ banorët të kryejnë ativitetet e ndryshme të ditës nga mëngjesi deri në orët e vona të gjumit banorët dyshe nën një bluzë ‘thes’.