Luizi mere tjetër propozim martese brenda shtëpisë, Kiara nuk ta lejoj sidomos tani që…

Lajme

Ne shtepine me te ndjekur te Shqiptareve Big Brother ka ditë që është hapur një aplikacion ku fansat nga e gjithë bota mund ti dergojne gjëra banoreve brënda saj.

Çdokush mund ti dergoj një, Lule një kurore ose nje cokllate dhe me nje mbishkrim mbi të.

Dihet qe Luizi ka pa fund mesazhe te tilma por qe produksioni nuk i jep te gjitha por disa dhe te permbajtura ne ato qe shkruan, qe mos te kete shkrime ku i tregojne atij mbeshtetjen jashte.

Diten e sotme mesazhi me i bukur ishte nga nje fansa me emrin Bela e cila i kishte nisur nje got vere me shkrimin Marry Me ‘ Martohu me mua’ e cila solli shume batuta ku Luizi tha ku moj Bela por kam Kiaren.

Kjo e fundit tha mund te ndodhte por tani ka realizuar dhe nje Tato dhe nuk behet, por Luizi nga ana tjeter tha : Kam krahun tjeter bosh e beje, pas kesaj kiara qeshi dhe e shtyu luizin gjithe xhelozi.