Luizi sëmuret papritur në Big Brother?

Lajme

Luiz Ejlli është ndër personazhet më të komentuar të momentit në mbarë trojet shqiptare, ai poashtu ka thyer cdo rekord shikueshmërie në historinë e Big Brother në Shqipëri.

I njejti po shihet e cilësohet si fitues i këtij edicioni pasi i njejti po gëzon mbështetjen e të gjithë shqiptarvë gjithandej, i dal shumë herë në nominim ai ka dal më i votuari për të qëndruar në shtëpi.

Gjatë një momenti të qetë disa prej banorëve janë shtrirë afër njëri tjetrit dhe mes tyre është edhe Luizi. Një një moment Nita e pyet e shqetësuar; “çfarë ke që dridhesh?” Luizi i thotë që nuk e di, iu bënë sytë si me hije.

Nita insiston duke i thënë a ndihet mirë?! Ai çohet dhe thotë: “po shkoj në dhomën e rrëfimit” pasi personazhi i Jovanit që i kanë dhënë, ka shumë tekst dhe dëshiron ta ndërrojë.

Luizi anashkaloi pyetjen e Nitës dhe ndërroi komplet bisedë. Disa komentues ia venë fajin pijeve energjike që ai pi pa pushim. Disa të tjerë thonë nga loja dhe presioni, shkruajnë disa komentues.