Momenti kur shembet ndërtesa dhe zë ekipin e kërkim-shpëtimit (PAMJE)

Lajme

Gjatë kërkim-shpëtimit në qytetin Hatay në Turqi, në një moment shihet si shembet një pjesë e ndërtesës dhe zë një nga ta kur po kërkonin të mbijetuarit.

Fatmirësisht, ai u nxor më vonë me lëndime të lehta.