“Morali i familjes nuk është mes këmbëve të një gruaje” – U shpreh Zhaklina

Lajme

Gazetarja Zhaklin Lakatari së fundmi ka folur në lidhje me temën e virgjërisë ku është shprehur se shoqëria shqiptare duhet të ndajë moralin nga se ksua liteti.

Ajo gjithashtu ka patur dhe një thirrje për burrat shqiptarëve të cilëve u ka kërkuar që të mos shohin moralin e familjes midis këmbëve të gruas, pasi nuk gjendet aty por te mënyra se si sillëmi dhe çfarë kontributi japim në shoqëri.

“Shoqëria jonë duhet të kuptojë që morali dhe se ksualiteti janë dy dimensione të ndryshme që nuk kanë lidhje me njëra-tjetrën. Këta burra duhet të kuptojnë se morali i shtëpive dhe familjeve shqiptare nuk gjendet midis këmbëve të gruas, por gjendet në mënyrën si sillemi, si angazhohemi, çfarë kontributi japim në këtë shoqëri, sa e pasurojmë këtë shoqëri.

Nëse ju bëheni policë të moralit duke kontrolluar organet gjenitale të vajzave dhe grave të familjeve tuaja ju nuk jeni burra. Më vjen shumë keq. Kjo nuk është burrëri!, tha Lakatari për Rtv Ora.