Ndjeva keqardhje për veten”, Arbana Osmani tregon çfarë dëgjoi sot në supermarket që e trishtoi pa fund

Lajme

Fatkeqësisht jetojmë ende në një shoqëri ku gruaja konsiderohet ende si territor dhe plackë që mund të bësh ndaj saj c’të duash.

Është e pështirë të shohësh e dëgjosh njerëz që mbështesin e justifikojnë vepra të tilla si ajoe djeshmja në Pasukqan. Ja çfarë shkruan moderatorja Arbana Osmani në një status ditën e sotme

SOT NE MENGJES TEKSA PAGUAJA NE KASE TEK ROSSMAN & LALA PRANE LIQENIT
ARTIFICIAL DEGJOVA FUNDIN E NJE BISEDE
MES 2 VAJZAVE KASIERE DHE ROJES SE DYGANIT, ROJA, I VESHUR ME KEMISHE TE BARDHE E KRAVATE IU DUK SE I VURI VULEN BISEDES ME

FJALEN: “HAJT SE DO I KETE ARRITUR ATIJ ATY KU S’MBAN ME, MIRE JUA KA BERE.

E NDJEVA AQ KEQARDHJE PER VETEN, PER VENDIN TIM. PER FEMIJET E MI DHE PER TE
GJITHA GRATE DHE VAJZAT E KETIJ VENDI.

POR EDHE PER BURRAT SI KY ROJE, QE VETEM
BURRA NUK JANE.