Ndodh puthja e parë mes Kristit dhe Keisit

Lajme

Edhe pse ka qenë në kuadër të lojës Keisi dhe Kristi kanë dhënë puthjen e parë. Ka qenë Olta që ka zgjedhur një pyetje për Keisin: “Cilin banor do zgjidhje të martoje, të dashurojë dhe të eliminoje. Ose përgjigju ose puth dikë në buzë.” Keisi zgjodhi dënimin dhe të dy u puthën.

Kujtojm qe Sabiani ka dalë hapur kundër lidhjes së të bijës duke thënë se Kristi po gënjën. Madje Sabiani ka posuara bisedat e Kristit me Zazën, të dashurën e tij jashtë shtëpisë e cila ka publikuar vetë këto mesazhe. Mesazhet konsistojnë të datës 24 dhjetor, ditës së parë të Big Brother VIP.