Nëse keni Dhimbje barku apo gazra? Kapsllek dhe bark i fryre? Ja problemi qe keni ne organizem..?!

Lajme

Sipas statistikave thuhet se 8 nga 10 individë vuajnë nga sindroma e zorrës nervoze. Njerëzit të cilët pretendojnë se kanë probleme me zorrët, ndihen të fryrë dhe shpesh ushqimi që konsumojnë ju bie rëndë në stomak, thuhet se kanë sindromën e zorrës nervoze.
Në përgjithësi simptoma të tilla si:

Gazrat
Fryrje stomaku
Kapsllëku
Dhimbje barku etj
Tregojnë edhe për rritjen e tepërt të baktereve brenda zorrëve të vogla.

Në rastet kur niveli i baktereve është i ulët atëherë kjo gjë bën të mundur funksionimin siç duhet të organizmit. Arsyet që çojnë në këtë gjendje janë dieta e varfër ushqimore, përdorimi i medikamenteve të caktuara si kontraceptivëve, antibiotikëve, konsumimi i alkoolit dhe saisa e ulët e aciditetit në stomak.

Në këto raste është shumë e rëndësishme që të pastroni bakteret nga zorrët për shkak se mund të ndikojë në shëndetin tuaj të përgjithshëm.
Burimi: Health Digezt