Nese nuk jeni te durueshem mos e shikoni kete video ..Nje nen e moshuar nen rrenoja pas 16 oreve..VIDEO

Lajme

Pamjet e renda kan treguar nje grua e cila ishte nen rrenoha, dhe ne nje moment nje ndihmetar dukei premtuar se ne do te shpetojm, por meqen se e mjera grua fliste me veshtirsi nga qe ishte e opa mundrur te fliste normal..

Ndërsa një person u shpëtua nga nën rrënoja pas 16 orësh me punën e palodhur të ekipeve, thirrja e ekipeve drejtuar një gruaje të ngecur nën rrënoja ishte zemërthyese.

https://www.instagram.com/p/CoVbhykPBXc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again