Nuk e keni parë kurrë, kjo është Adelina vajza nga martesa e parë e Sabriut

Lajme

Është publikuar foto e Sabri Fejzullahut me vajzën.
Sabri Fejzullahu është ndër këngëtarët me të dashur për publikun shqiptarë.

Në vitet e 80-ta, Sabri Fejzullahu ishte ndër tjerash, edhe vullnetar i aksionit të parë punues “Ibër Lepenci” me qendër në Hajvali.
Këngëtari e aktori i njohur, në këtë aksion, e kishte marrë me vete edhe të bijen, Adelinen, që ishte ende e vogël në moshë.

Adelina, ishte pika e dobët e këngëtarit.
Ata, duken kaq të lumtur në këtë fotografi të viteve të 80-ta, shkruan “Kosovarja”.
Ndryshe, Adelina dhe Armendi, janë fëmijët e mëdhenjë të Sabri Fejzullahut, nga martesa e parë.
Shiko fotot: