Pas veprimit të turpshëm ndaj Kiarës, kërkohet përjashtimi i Qetsorit nga BBVA

Lajme

Kërkohet përjashtimi i Qetsorit nga BBVA pas veprimit të turpshëm ndaj Kiarës.

Banori i ri i i cili u bë pjesë e Big Brother VIP Albania, Qetsor Ferrunaj mori vëmendje por edhe habiti publikun me hyrjen e tij në këtë edicion. Për pamjet hap re. klà.mèn poshtë:

Qetsori ka qenë edhe ish fitues i edicionit të dytë të Big Brother dhe u rikthye në këtë format tashmë “Vip” me synimin për të triumfuar sërish.

Që nga hyrja e tij ka habitur me veprimet e tij, pa kaluar 24 orë nga hyrja e tij në këtë program, bëri dush duke u zhveshur nu.do para kamerave.

Video e tij u bë menjëherë virale në rrjet, por ky fakt morri vëmendjen edhe të banorëve të tjerë të shtëpisë.

Ndërkohë që ka marrë vëmendje sërish me një veprim të tij ndaj Kiarës. Derisa ishin duke festuar të gjithë banorët, Qetsori bën veprimin e turpshëm ndaj Kiarës, kthehet dhe e shikon nga prapa.