Shembull! Kjo 30-vjeçare shqiptare, ka 7 fëmijë dhe i ka lindur brenda 6 viteve e ka kryer dy fakultete

Lajme

Një 30 vjeçare ka treguar historinë e saj të jashtëzakonshme e cila ka sjellë në jetë 7 fëmijë,

E ka kryer dy fakultete dhe mban disa pozicione profesionale të konsiderueshme për nga përgjegjësia.

Kjo nuk e pengon që të rrisë 7 fëmijët duke qenë bashkëshorte dhe nënë.Rudina Magjistari: Kemi plot gjëra për të folur sot me Ajlin,

e para grua drejtuese e hipotekës në Tropojë dhe ndërkohë e angazhuar në shumë organizime dhe projekte të tjera..