“Ti njihesh nga motra me të cilën nuk flet”, Ronaldo Sharka ia thotë në sy Gerta Gixharit: Turp mos ta kesh në Instagram…

Lajme

Mòderatòrja Gerta Gixhari dhe Rònaldò Sharka kanë debatuar gjatë një emisiòni televiziv, teksa pò diskutònin për spektaklin e “Big Bròther Vip”.

Gjatë debatit mòderatòri i revòltuar iu drejtua Gixharit duke i thënë se ajò njihet vetëm nga mòtra e saj, aktòrja òlta Gixhari.

Ajò iu kundërpërgjigj duke u shprehur se në fakt është Rònaldò ai që u bë i njòhur nga “BBV”, pasi ajò ishte prej kòhësh një gazetare e njòhur.

Pjesë nga debati:

Rònaldò:Ti je njòhur si mòtra e òltës dhe nuk ka ndònjë gjë të keqe. Ti pò njihesh nga mòtra me të cilën nuk flet. Është turp mòs ta kesh mòtrën as në Instagram.

Greta: Unë më e njòhur se ti jam dhe kjò nuk ka diskutim. Ti je njòhur nga Big Bròther. Unë jam njòhur si gazetare dhe pròfesiòniste gjithë kòhën.