(Video) Kiara kapet keq me Luizin: Nuk më ndalon t’i të flas, po pate dhimbje pi ilaçe

Lajme

Luizi ka patur një dhimbje koke të vazhdueshme ndërkohë që është i lidhur me një bluzë me Oltën.

Ai është mërzitur shumë me Kiarën pasi si partnerja e tij, ajo nuk i ka qe druar fare afër. Kjo gjë i ka bërë përshtypje edhe Deas edhe Oltës.

Kiara i ka thënë dy tre herë Luizit, që ai këtë avaz ka gjithmonë. Nuk e ka pyetur si ndihet dhe as nëse ka nevojë për diçka. Së fundmi Kiara i ka hedhur edhe një batutë “s’fo na ndalosh ti të flasim se ke dhimbje koke…”