“Vinte herë pas here më jipte ujë dikush i cili ishte i veshur me të bardha” : tha Femiu i vogel !

Lajme

🫧Nje mesim qe peshon sa bota🫧

💦Pas 112 oresh nen rrenoja femia 5 vjecar me buzeqeshje i pergjigjet gazetarit te “A Haber” -turk kur e pyet ? A nuk keni ndjej uri gjatë gjith ksaj kohe sa keni qene nen presioni e ketyre rrenojave!

pergjigjja e femijes se mbijetuar ishte fjale per fjale keshtu;
*Vinte here pas here me jepte uje dhe me ushqente dikush i cili ishte i veshur me te bardha* !!!