Zoja Nushi , Vajza e cila harxhon 8.000 EURO ne muaj vetëm për Make up dhe Rroba(VIDEO)

Lajme

U bë e njohur në “Tik-Tok”, aplikacioni i cili shumë përdoruesve po u ofron mundësi të pafundme.
Kështu, pas një video që Zoja Nushi nga Gjakova e realizoi, ajo menjëherë u kthye në emrin më të përfolur në vendin tonë.

Ajo thotë se gjithmonë ka pasur jetë luksoze. Ndërkaq, nuk hezitoi të flas as për shumën e parave që e harxhon në muaj, e që prek, sipas saj, shifrën deri në 8 mijë euro.